Er komt een moment dat oude schoenen niet meer lekker lopen; de zool slijt veel te scheef en laat zelfs los. Onze website begon te veel op een paar oude schoenen te lijken. We zijn dan ook blij dat we een nieuwe website hebben.

Als geen ander weten we bij het CLU hoe belangrijk het is dat je informatie presenteert en dat geldt natuurlijk ook voor onze eigen website. En laten we eerlijk zijn: onze oude was wel aan modernisering toe. Dus hebben we de laatste maanden hard gewerkt aan een nieuwe website.

Fris en fruitig

Zoals u kunt zien is de site aanzienlijk opgefrist. We gebruiken smalle kolommen, een fijn leesbare letter en meer beeld, veel meer beeld. Grote koppen maken de artikelen beter leesbaar. Onze huisstijlkleuren, dieppaars met kerriegeel, zitten er nog altijd stevig in, en gebruiken we om uw aandacht goed te leiden.

Breed bereik

We vinden het belangrijk om bezoekers te laten zien wat we allemaal doen en hoe breed ons bereik is. Want lang niet iedereen weet dat wij er zijn voor eenieder die leermiddelen maakt, beoordeelt of gebruikt. Dat doen we voor het onderwijs, voor ontwikkelaars en voor beroeps- en bedrijfsopleidingen. En dat doen we op vele manieren: we geven trainingen, begeleiden, ontwikkelen en doen onderzoek.

Via de dienstenmatrix op de homepage kunt u voorbeelden zien van allerlei combinaties en ook via de navigatiebalk kunt u voorbeelden bekijken van werk dat we hebben gedaan voor diverse opdrachtgevers.

Blog

Nieuws houden we vanaf nu bij via een blog. Als u geabonneerd bent op onze Leermiddelenalert dan krijgt u automatisch bericht als we nieuwe berichten hebben geschreven. Alle oude artikelen die we nog relevant vonden, dat zijn er zeker 150!, hebben we overgezet en het is leuk om hier af en toe doorheen te bladeren. Wist u bijvoorbeeld dat we ook voor het speciaal onderwijs veel gedaan hebben? En dat we ook werken op de Antillen? De tagcloud die u kunt zien onderin de homepage laat mooi zien waar we zoal over schrijven.

Schrijf u in voor onze leermiddelenalert

* indicates required

Meer te zien

En er valt meer te zien op de nieuwe website. Zo hebben we nu ook voorbeelden van leerzame leermiddelen op onze site gezet en al het werk van onze studenten netjes bij elkaar. Kijk maar eens rond en laat het ons weten wat u vindt!

Pixelcargo

De site is gemaakt en ontworpen door Marc Versluis van Pixelcargo.